Sunday, January 01, 2006

Uudenvuodenpuhe 1.1.2006 Tarja Halosen ryssäläisyyden huipentumana ja tukipuheenvuorona Arto Lahdelle

Aluemiehitystemme lisäksi olemme viimevuosina saaneet melkoisen ison ja hankalasti käsiteltävän neekeri-, somali- ja ählämiongelman keskuuteemme. Minkä edessä oikeuslaitostamme ja poliisivoimiammekin on alettu muuttamaan niiden alkuperäista tarkoitusta vastaan vierasperäisiä suosiviksi rasistisiksi syrjintäautomaateiksi, niin että jos vierasperäinen ja suomalainen ovat vastakkain, niin suomalainen on automaattisesti maksaja, syyllinen tai muuten vaan väärässä. Olemme matkalla Orwellin vuoden 1984 kirjan ja Eläinten vallankumouksen sikojen valtaa. Siksi arvoisat suomalaiset suosittelen teitä tutustumaan arvostettujen ajattelijoiden tamperelaisen historioitsija ja aluepalauttaja Seppo Lehto ja Pentti Linkola ajatuksiin näin uuden 2006 vuoden kunniaksi.

Presidentin uudenvuodenpuhe 1.1.2006
Julkaistu 1.1.2006 klo 12:20 huomautuksella parannusehdotukset ovat tervetulleita ryssäläisyyden, neekerien, turhien ryssäläisten, somalien karkottamiseksi alueiltamme. Joten sama pätee tähänkin. Comment-osion kautta palautetta kiitos ensivuotta varten.
tulosta juttu
lähetä linkki
keskustele

"Kansalaiset, arvoisat paskahousuryssykkämme ja virkamiesloisemme, maahamme loisimaan tulleet ja tuotatetut ryssät ( jopa KGB:n kouluttamat 5-kolonnalaiset ), somalit, neekerit ymv:t paskalle haisevat hapankaalituotteet,
tuhannet koululaiset viettävät hyvin ansaittua joululomaansa. Me tsuhna suomalaiset olemme saaneet kuluneen vuoden aikana kansakuntana hyvät arvosanat miehittäjä-Ryssän nuolusta, neekerien, somalien ja muiden paskakikkeleiden vaivoiksemme saattamisesta kansakuntaamme mädättämään. Suomi on edelleen menestynyt erinomaisesti kansainvälisissä vertailuissa, kun verrataan sitä kuinka hölmöillään valtiolaivan johdossa.
Euroopassa ja muualla maailmassa puhutaan ja halutaan oppia Suomen mallista, jotta samanlaisia idioottikupruja voidaan tehdä jatkossakin kuin Kioton ilmastosopimus ja Ottawan jalkaväkimiinoista luopuminen. Mutta hyväkään todistus ei tarkoita, etteikö meillä olisi parantamisen varaa, sillä kuten sanottu miehittäjä-Ryssälle, neekereille, somaleille ja muille vastaaville loisille ei mikään riitä.

Maamme lisääntynyt hyvinvointija oikeudenkäyttö ei ole jakautunut tasaisesti. Tuloerot ja tulkinnat siitä mikä on oikei ja väärin ovat alkaneet elää omaa elämäänsä, kasvaa ja on syntynyt uudenlaista köyhyyttä ja syrjäytymistä mm. velkavankeutena. Itse en ole siihen jaksanut paneutua, kuten presidenttiehdokkaana oleva Arto Lahti. Viime vuonna työllisten määrä maassamme lisääntyi noin kolmellakymmenellä tuhannella. Ponnisteluista huolimatta työttömyyttä on edelleen liian paljon, sillä vanha sananlaskuhan sanoo, ettei terve keho työtä kaipaa. Meidän tulee huolehtia entistä paremmin yhteiskunnallisesta oikeudenmukaisuudesta, niin että jatkossakin syrjäytämme suomalaisperäisiä ja korvaten heitä neekereillä ja muilla paskakikkeleillä yhteiskuntamme eri hierarkioissa. Tämä tarkoittaa eritoten myös tuomioistuin- ja poliisivoimiamme. Jotta voimme ottaa jatkossa lisää paskalle haisevia ja peseytymättömiä karvaperse ählämeitä, neekereitä, somaleita palvellaksemme heitä jatkossa suomalaisrasisteilta niin pitää saada jatkossa poliisi-, syyttäjä- ja tuomarikuntamme muutettua todella monikulttuuriseksi, niin että suomalaisperäisten määrä on enintään pari prosenttia koska globaalistikin suomalaisia on erittäin vähän, niin on rasistista, jos virkamiehistämme suurin osa on suomalaisia. Joten pieni varoituksen sana on paikallaan. Vetoan teihin suomalaiset: Ilmiantakaa itsenne ja naapurinne mikäli näette kehityksessä jotakin väärää.

Hyvinvointiyhteiskuntamme perusrakenne on oikea, kun katsotaan kuinka on saatu latistettua suomalaisuus vain alistumiseksi ylhäältä alaspäin muodostuvien komentoketjujen lopputuotteiksi. Voimavarojen sijoittaminen koulutukseen, terveydenhuoltoon, sosiaaliturvaan ja ympäristöön on yhteisen hyvinvointimme turvaamista.
Meidän myös huolehdittava, että kaikki toimii tuloksellisesti. Meidän ei pidä vain sopeutua maailman muutokseen vaan meidän on oltava mukana vaikuttamassa muutoksen suuntaan. Eristäytyminen ei ole ratkaisu Suomen turvallisuuden ja suomalaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Siksi pitäisi liittyä Naton jäseneksi mahdollisimman pian, kuten ovat älynneet liittyä liki kaikki ex-Varsovan liiton ja suoraan Ryssän miehityksessä olleet alueet kuten Baltian maat: Liettua, Latvia ja Eesti.Tarttukaamme haasteisiin mahdollisuuksina. Uskon, että me kaikki haluamme suomalaisen työn menestyvän maailmassa. Laadulla kilpailu edellyttää luovuutta ja osaamista: koulutusta peruskoulusta yliopistoihin ja korkeakouluihin tai ammatillisiin oppilaitoksiin. Se merkitsee oppimisen niveltämistä entistä kiinteämmin myös työelämään.
Jo työssä olevien ihmisten on saatava oppia lisää. Heidän ammattitaitonsa on pysyttävä ajan tasalla. Tämä työelämämme lähitulevaisuuden suurin haaste koskee yhtä lailla tehtaita ja toimistoja, virastoja ja terveyskeskuksia – koko työelämää.
Olen iloinen siitä, että merkkejä tämän uuden ajattelun hyväksymisestä on jo näkyvissä. Se merkitsee parempia tuloksia ja parempaa työviihtyvyyttä.
Kansainvälistymisen myötä osa yrityksistämme kasvaa ja siirtää toimintojaan ulkomaille. Toivon, että nämä yritykset säilyttäisivät kuitenkin vahvat siteet Suomeen ja olisivat kanssamme vahvistamassa kansainvälistä kumppanuutta ja yhteistyöverkostoa. Me tarvitsemme Suomessa lisää yrittäjiä ja nyt ei saa nauraa, vaikka mielenne tekisikin. Onhan tiedossa ne lukuisat itsemurhat mitä seurasi 1990-luvun yrittäjyydestä, mutta ei anneta sen masentaa, ainahan uudetkin yrittäjät voivat tappaa itsensä kuten entisetkin yrittäjät, sillä uuden aloittamisen mahdollisuuttahan ei entisillä yrittäjillä ole sillä heitä velotaan vielä kuolemansa jälkeenkin. Uudet työpaikat syntyvät ennen kaikkea pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Suomalaiset ovat – kiitos yhteisten ponnistelujen – ryhtymässä yhä useammin yrittäjiksi eli virka-aatelimme ja kansakuntamme keskuuteen tulleiden somali- ja neekeriapinoiden riistettäviksi."

"Kansalaiset,
oikeudenmukaiset kansainväliset säännöt ovat keskeinen osa Suomen menestymisen strategiaa. Oikeudenmukaisempi maailma on turvallisempi maailma.
YK on nyt hyväksynyt oikeudenmukaisemman globalisaation ja ihmisarvoisen työn tavoitteikseen. Näiden tavoitteiden toteutuminen on meidän kaikkien etujen mukaista.
Suomen kansainvälinen asema on vakiintunut ja vahvistunut viime vuosien aikana. Meillä on erinomaiset suhteet kaikkien naapurimaittemme kanssa ja oma paikkamme laajentuneessa Euroopan unionissa.
Poliittinen, taloudellinen ja muu inhimillinen kanssakäyminen naapureidemme kanssa on vilkastunut ja syventynyt. Myös minulla on kuluneen vuoden aikana ollut useita tilaisuuksia tavata ja keskustella Ruotsin, Viron ja Venäjän valtiojohdon kanssa.
Tarvitsemme kanssakäymistä myös Euroopan ulkopuolisten maiden kanssa. Meillä on hyvät ja toimivat suhteet Yhdysvaltoihin, jossa arvostetaan Suomen vastuullista ja vakautta lisäävää ulkopolitiikkaa. ... ja taaskaan ei saa nauraa, vaikka mielenne tekisikin meidän virallinen ulkopolitiikkammehan on edelleen vanhan kaavan mukaista kremnologiaa, mikä luetaan ja tulkitaan niin että kaikki muotoillaan Tukholman syndrooman tyylisesti miehittäjä-Ryssän oletettujen ajatusten ja vaatimusten mukaan.

Yhteistyömme on kasvanut monella tavoin myös nousevien taloudellisten suurvaltojen, kuten Kiinan, Intian ja Brasilian kanssa. Tavoitteenamme on, että kauppasuhteet kehittyvät myös kehitysyhteistyökumppaneidemme kanssa.
Kahdenvälisten suhteiden lisäksi Suomi on aktiivinen ja vastuullinen jäsen eurooppalaisissa ja maailmanlaajuisissa järjestöissä. YK säilyy ulkopolitiikkamme kulmakivenä myös tulevaisuudessa ja Ryssä saa nauraa kunnolla viimeiselle eurooppalaiselle vasallilleen ja lypsettävälleen.
Euroopan unionissa on meneillään vakavan pohdinnan aika. Ranskan ja Hollannin kansanäänestyksissä ehdotus uudeksi perustuslailliseksi sopimukseksi hylättiin. Se ei kuitenkaan tarkoittanut Euroopan unionin tai eurooppalaisen yhteistyön hylkäämistä.
Mietintätaukoa kuitenkin tarvitaan ja uudetkin ratkaisut on löydettävä yhdessä. Oma eduskuntamme käsittelee asiaa hallituksen selonteon pohjalta.
Euroopan unioni on samanmielisten maiden ja kansojen arvoyhteisö. EU:ta on kehitettävä sekä jäsenvaltioiden että kansalaisten yhteisönä. Yhteistyöllä saavutamme enemmän kuin yksin.
Eurooppalaiset odottavat saavansa unionista arkipäivän turvaa. On tärkeää, että kansalaisten luottamus kasvaisi Euroopan unioniin ja sen toimintaan.
Suomi toimii Euroopan unionin puheenjohtajamaana alkaneen vuoden toisella puoliskolla. Olemme jo aloittaneet huolellisen valmistautumisen.
Haluamme edistää turvallisuutta, talouskasvua, työllisyyttä, sosiaalista oikeudenmukaisuutta sekä ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. Uskon, että puheenjohtajuutemme on hyödyllinen myös koko lähialueemme yhteistyölle.
Euroopan unionin kansainvälinen asema on vahvistunut merkittävästi viime vuosina.
EU on näkyvä ja arvostettu toimija kehitysyhteistyöstä kriisinhallintaan ja unioni voi omilla toimillaan ehkäistä konfliktien syntymistä eri puolilla maailmaa.
Suomi ja Ruotsi ovat olleet perinteisesti aloitteellisia EU:n kriisinhallintakyvyn kehittämisessä. Me olemme johdonmukaisesti korostaneet sekä siviili- että sotilaallisen kriisinhallinnan merkitystä.
Unionissa keskustellaan tänä vuonna siviilien ja sotilaiden yhteistoiminnan parantamisesta kriisitilanteissa. Yhtenä esimerkkinä on poliisien osallistumisen lisääminen kriisien hallintaan. Uskon, että Suomella olisi tässä annettavaa ja että ulkomailla hankituista kokemuksista olisi hyötyä myös meille itsellemme."

"Kansalaiset,
vuosi sitten tsunami aiheutti Kaakkois-Aasiassa suurta tuhoa ja surua, jonka me suomalaiset omakohtaisesti koimme. Onnettomuudessa suomalaisia kuoli 179 ja loukkaantui noin 250. Suru ja kärsimykset ovat vielä pitkään ihmisten elämässä mukana.
Monet suomalaiset ovat eri tavoin osallistuneet luonnonkatastrofista kärsineiden ihmisten auttamiseen niin kotimaassa kuin ulkomailla. Apu on ollut anteliasta ja auttamisen halu poikkeuksellisen suurta.
Onnettomuuden vahinkojen korjaaminen vie vielä pitkään ja siihen tarvitaan paljon työtä. Haluan osoittaa lohdutukseni kärsineille ja suuret kiitokset kaikille pelastus- ja avustustehtäviin osallistuneille.
Tsunamista ja avustustoimista on paljon opittavaa. Saatuja kokemuksia on jo käytetty hyväksi kehitettäessä kansallista ja kansainvälistä hätätilanteisiin varautumista ja kriisinhallintaa. Apua tarvitaan jatkuvasti eri puolilla maailmaa.
Viime vuoden aikana me olemme muistaneet toisen maailmansodan ja Lapin sodan päättymistä, unohtaen aluemiehityksemme miehittäjä-Ryssän yhä jatkuvan aktiviteettina alueillamme Kalastajasaarennossa, Petsamossa, Sallassa, Kuusamossa, Karjalassa ja Suomenlahden saarilla, sekä osoittaneet vähäistä kunnioitustamme maatamme puolustaneille. Nämä sukupolvet ovat myös suurelta osin rakentaneet tämän päivän hyvinvoinnin perustan, jotta nyt nykyiset sukupolvet voivat rauhassa tuhota kaiken saavutetun muuttamalla silvotun tynkä-Suomen paskavarpaiden ja vuohennussijoiden temmellyskentäksi.
Sukupolvien väliseen luottamukseen kuuluu, että me tänään turvaamme vanhempiemme inhimillisen ja arvokkaan vanhuuden.
Väestörakenteen muutokset ja väestön ikääntyminen ovat myös tulevien vuosikymmenten suuri haaste. Siihen on ryhdytty jo varautumaan täysin nurinkurisin keinoin tuottamalla keskuuteemme 1990-luvun alusta alkaen erilaisia Afrikan ongelmajätteitä eli somaleita, neekereitä ymv:a tunnettuja raiskaajia, murhamiehiä perheidenyhdistämisohjelmat lisähölmöytenä, joilla on saatu aikaiseksi oikea sekametelisoppa mikä kasvaa ja riistää varoja suomalaiselta hyvinvoinnilta erilaisten paskaneekerien ja somalien hyväksi.
Olemme vähentäneet julkista velkaa ja hidastaneet eläkekustannusten nousua muun muassa työeläkejärjestelmää uudistamalla. Emme rakenna tämän päivän hyvinvointia tulevien sukupolvien kustannuksella.
Ihmiset ovat huolestuneita omasta ja läheistensä vanhuuden turvasta - hoidosta ja huolenpidosta. Ikääntyessään ihmiset tarvitsevat enemmän palveluita ja heillä on myös oikeus niiden saamiseen.
On hyvä asia, että ihmiset elävät pidempään. Ikäihmiset ovat tärkeitä sekä heidän läheisilleen että koko yhteiskunnan kannalta. Näillä ihmisillä on kokemusta ja tietämystä, joka on arvokas perintö nuoremmille sukupolville siirryttäessä kohti tulevaisuuden sekarotuista mulattiyhteiskuntaa."

"Kansalaiset,
alkanut vuosi on maamme historian tärkeimpiä juhlavuosia. Kesäkuussa tulee kuluneeksi sata vuotta siitä, kun Suomeen hyväksyttiin uusi valtiopäiväjärjestys ja vaalilaki ja me saimme yksikamarisen eduskunnan.

Ennen uudistusta äänioikeus oli ollut vain suppean väestönosan etuoikeus. Äänioikeutta vailla oli ollut valtaosa miehistä ja kaikki naiset.
Uudistuksen myötä äänioikeutettujen lukumäärä nousi valtavasti. Suomalaiset naiset saivat äänioikeuden ja tulivat vaalikelpoisiksi valtiollisissa vaaleissa ensimmäisinä Euroopassa. Tällä on ollut suuri merkitys koko yhteiskuntaamme.
Tasavallan presidentin vaali toimitetaan nyt tammikuussa 2006. Osallistuminen vaaleihin on aina tärkeää, mutta toivon, että nyt äänioikeuden juhlavuonna me kaikki suomalaiset todella käytämme tätä oikeuttamme ja muistamme, että ääni Tarja Haloselle, Matti Vanhaselle, Sauli Niinistölle, Timo Soinille on ääni vanhan sovjet-ajattelun mukaisten paskahousujen mukaisen ryssäläisen politiikan jatkumiselle. Äänestä sinäkin muutoksen puolesta: Arto Lahti presidentiksi 2006. On meidän vuoromme irtaantua miehittäjä-Ryssän vaikutusvallasta kuten Ukraina on pyrkinyt tekemään. Oranssivallankumous liikkeelle nyt! Ota asiaksesi vaikuttaa: Arto Lahti presidentiksi tervehdyttävien teemojensa kautta.
Lopuksi haluan omasta ja puolisoni puolesta kiittää yhteistyöstä ja lukuisista yhteydenotoista, sekä vuosikymmeniä jatkuneesta KGB:n ja nykyisen FSB:n tuesta aiemmissa kampanjoissani. Tukenne ja kiinnostuksenne yhteisten asioiden hoitoon on ollut tärkeää. Kiitän myös reilusta luottamuksestanne kuluneiden kuuden vuoden aikana. Toivotan kaikille hyvää alkavaa vuotta 2006 erilaisten kansallisten tunnettujen ajattelijoiden ajatuksiin tutustuen mitä he ovat mieltä tästä Suomen neekeröittämisestä ja kintuillemme kusemisesta vierasperäistämisemme edetessä ja aluemiehitysten vaikuttaessa kuin puukko selässä."

Lisää aiheesta http://www.kavkaz.fi eri osioissa: Presidentti Halonen huolissaan "uudenlaisesta" syrjäytymisestä (12:20)
-------------------
Pro Nato-jäsenyytemme ja aluepalautustemme miehittäjä-Ryssältä

ARTO LAHDEN TEEMAT


Arto Lahti ajaa aktiivisesti oranssia kumousta Suomessa. On aika lopettaa vaikeneminen ja salailu. On siirryttävä avoimeen poliittiseen ilmapiiriin ja keskusteluun.

Pienen ja keskisuuren yritystoiminnan edellytykset
Ihmisyys ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen
Karjalan palautus ja muut ns. suomalaiset kipupisteet
Ylivelkaantuneiden aseman korjaaminen
Lasten, perheiden, naisten ja miesten oikeuksien turvaaminen
Suomen turvallisuusvajeen poistaminen

”Kukaan ei voi pakottaa minua olemaan onnellinen hänen tavallaan, vaan jokainen etsiköön oman tiensä onneen, kunhan ei loukkaa toisten vapautta” (Immanuel Kant 1724-1804).

Pienen ja keskisuuren yritystoiminnan edellytykset

Yhteiskuntamme kehityksessä on jälleen selkeästi nähtävissä pankkikriisiksi nimettyä lama-vaihetta edeltäviä tapahtumia, joita nykyiset valtaapitävät eivät halua tunnustaa. Aivan vastaava tilanne vallitsi 15 vuotta sitten – kukaan poliitikko ei uskaltanut rehellisesti tulkita uhkaavaa kehitystä - jotka talouden asiantuntijoille toimivat ennusmerkkinä tulevasta katastrofista.

Viime laman lasku osoitettiin ensisijaisesti suomalaisille yrittäjille. Kymmenet tuhannet yrittäjät joutuivat lopettamaan toimintansa ja siirtymään ’harmaan talouden piiriin’ epäoikeutettu velkataakka niskassaan.

Nyt uhan alla ovat oman kodin perustamiseen reippaasti lainaa ottaneet nuoret. Jo vähäinen korkojen nousu tekee jättilainojen hoidon ylivoimaiseksi tai johtaa nuorten perheiden omaisuuden realisointiin alihintaan. Meillä ei ole varaa tuhota sukupolvea perheen perustajia.

[Siirry sivun yläreunaan]
Poliittinen rehellisyys

Toimin aina ihmisen auttamiseksi hänen omilla ehdoillaan. Esikuvani tässä on edesmennyt arkkipiispa Mikko Juva. Ihmisen auttaminen on pohjimmiltaan humanismia. Yhteiskunta ei toimi ilman vapautta ja velvoitetta yrittää ja tehdä työtä.

Suomi on hyvä ja kaunis maa. Kansa on perusajatukseltaan moraalinen ja oikeudentuntoinen. Politiikka on etääntynyt liian kauaksi kansasta. Poliittinen peli on muuttunut pinnalliseksi mediapeliksi. Totuus ja tieto eivät enää kiinnosta. Globalisaatiosta, joka on presidentin keskeinen vastuualue, on nykyisellä valtiojohdolla vanhentunut käsitys, joka ei enää pidä paikkansa.

Suurinta epärehellisyyttä poliittinen eliittimme osoittaa ns. sodanjälkeisten kipupisteiden osalta vaikenemalla täysin näistä asioista. Samalla osoitetaan ylenkatsetta ja välinpitämättömyyttä erittäin suurta kansanosaa kohtaan.

Politiikot odottavat, että maamme olisi jatkuvasti onnekas ja jotkut muut kuin poliitikot tekisivät vaikeat ratkaisut. Samalla kansa tosiasiassa nääntyy verojen ja kovan työkuorman sekä toivottomuuden äärellä. Maa tarvitsee nyt murtumattoman moraalin omaavaa presidenttiä maan henkiseksi johtajaksi.

[Siirry sivun yläreunaan]
Karjalan palautus ja muut ns. kipupisteet

Viime sotien seurauksena Suomi joutui pakkoluovuttamaan Neuvostoliitolle Karjalan, Petsamon, osia Sallan ja Kuusamon kunnista sekä Suomenlahden ulappasaaria. Suomensukuiset kansat ovat asuttaneet Karjalaa noin 10 000 ja venäläiset 60 vuotta. Suomi itsenäistyi 06.12.1917 suuriruhtinaskunnan rajoissa, jotka vahvistettiin ja täydennettiin Petsamolla Tarton rauhansopimuksessa 14.10.1920.

Suomessa ei sodanjälkeisistä ns. kipukysymyksistä ole uskallettu poliittisella kentällä puhua. Sen vuoksi ns. sotasyyllisten ja asekätkijöiden tuomiot ovat edelleen purkamatta ja virallinen Suomi käyttäytyy kuin olisimme sotiin syyllisiä, vaikka toisin sanotaankin. Samalla luodaan uhkakuvaa palautuksen pelottavista seurauksista. Miksi valtiojohtomme piilottelee Karjala-kysymystä perusteettomilla uhkakuvilla?

Karjala ja muut pakkoluovutetut alueet ovat Venäjän periferiaa, jotka rappeutuvat ja tyhjenevät. Viipurin keskiaikainen kivikaupunki ja ainutlaatuinen kivilinna murenevat. Vain öljysatamia ja datsoja kehitetään. Karjala on kulttuurimme kehto ja Suomen portti itään. Karjala ja muut pakkoluovutetut alueet ovat noin 12 % Suomen ja 0.25 % Venäjän pinta-alasta.

Kasvava määrä suomalaisia haluaa Karjalan palautuskysymyksen poliittiseen ja kansalaiskeskusteluun. Palautus palauttaa Suomen ja Venäjän kansojen välisen luottamuksen. Se on osoitus Venäjän halusta korjata sodan aggressiot ja ihmisyyden menetykset. Voimme uudelleen rakentaa Karjalasta portin Venäjälle ja olla vahvasti mukana Venäjän markkinoilla – ei pelkästään investoijina ja riskien ottajina, vaan todellisina yhteistyökumppaneina.

Investointeihin saadaan EU-tukea ja sijoituksia eri puolilta maailmaa. Suuri teollisuus- ja kauppakeskittymä Pietarin kupeessa hyödyttää molempia maita. Vieressä olevat Venäjän kasvavat markkinat kiinnostavat koti- ja ulkomaisia yrityksiä, kun yritys voi sijaita turvallisessa EU-maassa.

Torjun jyrkästi ajatuksen, että palautus lisäisi verorasitusta Suomessa. Se aiheuttaa vahvan kasvubuumin. Palautus kehittää kansantaloudelle lisäresursseja erityisesti itäisessä Suomessa. Rakennusvaihe työllistää noin 500 000 miestyövuotta ja vakituisia työpaikkoja syntyy lähes 200 000.

Rauhanomainen palautus on Venäjän johdolle ainutlaatuinen keino nostaa maan poliittista profiilia ja osoittaa, että Venäjä tuntee vastuunsa edeltäjävaltionsa totalitarismin rikosten ja menetysten korjaamisessa. Palautus on rakentava muoto Venäjän integroimiseksi EU:iin. Taloudelliset palautus on Venäjää voimakkaasti hyödyttävä. Poliittinen hyöty on erittäin korkea. Palautuksesta syntyy uusi alku Suomen, EU:n ja Venäjän luottamukseen perustuvalle yhteistyölle.

Suomelle Karjalan ja muiden pakkoluovutettujen alueitten palautus voi olla tämän vuosituhannen parhain investointi.

[Siirry sivun yläreunaan]
Ylivelkaantuneiden aseman korjaaminen

Ylivelkaiset yrittäjät on jo siirretty laillisen yhteiskunnan ulkopuolella. Suomalaisen oikeus työhön ei toteudu ja ne, jotka ovat vielä työelämässä, ovat palamassa loppuun. Peruspalvelut uhkaavat romuttua. Ylikireä verotus yliraskaan hallinnon ylläpitämiseksi on este yritysten investoinneille Suomeen. Silti nykyhallitus panostaa tosiasiallisesti poliittisiin virkanimityksiin ja hallinnon kasvattamiseen.

Korjaamalla ylivelkaantuneiden asema saadaan työmarkkinoille vähintään kymmeniä tuhansia kyvykkäitä ammatti-ihmisiä lisää.

Aion presidenttiehdokkaana tuoda esiin vaihtoehtoja ratkaista vaikeitakin ongelmia oikeudenmukaisesti. Olen taistellut aina tiukasti markkinoiden avoimuuden ja demokratian puolesta. Minulle yksittäinen kansalainen ja hänen perustuslailliset oikeutensa ovat velvoittavia, eivätkä vain poliittisen pelin välineitä. Siksi vaadin perustuslakituomioistuimen perustamista muiden sivistysmaiden tapaan.

Suomalaisen hyvinvoinnin este ei ole yrittämisen vapaus, kuten harhaanjohtavasti väitetään. Esteenä on yrittämisen ja työn estävä hallinnollinen ja oikeudellinen byrokratia. Yrittäjän toimintaan kohdistuu noin 100 000 säännöstä, jota edes kukaan asiantuntija ei hallitse. Silti yrittäjä on nämä pakko hallita, koska muuten riskinä on syyllistyminen rikokseen. Rohkea askel yritystoiminnan puitteiston vapauttamiseksi mm. Tanskan tapaan parantaisi ratkaisevasti yrittämisen ja työn edellytyksiä.

[Siirry sivun yläreunaan]
Lasten, perheiden, naisten ja miesten oikeuksien turvaaminen

Lasten oikeudet on turvattava erityisen tarkasti, koska heidän hyvinvointinsa on täysin toisista riippuvainen.

Meidän on tarpeen suojella perhettä. Perhe on haavoittuvampi kuin siihen kuuluvat aikuiset. Haluan edistää normaalien, ehjien perheiden syntymistä ja positiivista kehittymistä tätä yhteiskuntaa kantavana voimana.

Suhtaudun keinohedelmöitykseen kristillisen etiikan ja näkemyksen kautta. Tärkeintä on mielestäni perhe ja uskollinen avioliitto. Ihmisten onnellisuus on ensisijaisesti henkisissä arvoissa ja asioissa.

Suomalainen politiikka on ottanut annettuna tekijänä kasvavan naisiin kohdistuvan väkivallan. Jokaisella meistä on oikeus ruumiilliseen ja henkiseen koskemattomuuteen. Meidän on tuettava tyttöjen kasvamista tasapainoisiksi naisiksi.

Meidän on kanneta huolta poikien varttumisesta vastuuntuntoisiksi miehiksi ja miesten kestämisestä. Keinotekoisesti rakennettu naisten ja miesten voimakas vastakkainasettelu ei luo pohjaa tasapainoiselle tulevaisuudelle.

Luonto ja sen eläimet ovat oikeutettu osa suomalaisuutta. Meidän sukupolvemme velvollisuus on säilyttää lapsillemme suomalaiset arvot ja suomalaisen todellisuuden.

[Siirry sivun yläreunaan]
Suomen turvallisuusvajeen poistaminen

Poliittinen peli kansainvälisillä suhteilla mm. NATO-kysymyksessä on yhtä moraalitonta kuin aikanaan Neuvostoliiton mielistely. Presidentin on osoitettava vahvaa johtajuutta. Suomi tarvitsee vahvoja kansainvälisiä sopimuksia. Niistä voidaan päättää ilman poliittista peliä peruslain edellyttämässä järjestyksessä. Kansanäänestys on paras osa toimivaa demokratiaa ja sitä on syytä soveltaa, vaikka poliittinen eliitti ei olisi tyytyväinen sen odotettuun tulokseen.

Suomen turvallisuusuhkaa on tarkasteltava pitkällä tähtäyksellä, eikä vain tämän hetken näkymien valossa. Todellinen varautuminen uhkaan vie 5 - 10 vuotta. Nato on Suomelle luonnollinen läntinen liittouma, jonka pelkkä jäsenyys luo turvallisuutta.

Globaalitalous on täynnä sotilas- ja siviilikriisin uhkia. Niihin on varauduttava riippumatta siitä, mistä suunnasta maailmaa ne tulevat. Meidän ei tule tarkastella globaalitaloutta vain uhkatekijänä, vaan ennen kaikkea mahdollisuutena, koska kykymme muuttaa sitä on olematon.

Suomi on avattava työn, pääomien ja yrittäjyyden avoimelle liikkeelle. Suomeen on syytä toivottaa tervetulleeksi kaikki ne, jotka haluavat täällä tehdä työtä, yrittää ja opiskella.

Suomen tulee tiukasti torjua veronmaksajien varoilla keinotteleva siirtolaisuus ja panostaa kehitysmaiden oman siviilihallinnon kehittämiseen. Diktatuuri ja korruptio ovat kehitysmaiden suurin ongelma ja niiden torjumiseksi keskeisin keino on kehittää demokratian työkaluja eli siviilihallintoa.


--------------------- Päivitys Nato-jäsenyytemme puolesta ----------------

Pääkirjoitus 4.1.2006 3:05:33

LK/REUTERS
Normaalit, hyvät naapuruussuhteet, aktiivinen teknologinen ja taloudellinen yhteistyö, yhteiset ympäristön puhdistamista ja teollisuuden kehittämistä koskevat alueelliset ja kahdenväliset projektit ovat niitä tekijöitä, joiden pohjalta Vladimir Putinin johtama nyky- Venäjä määrittelee suhteensa Suomeen, kirjoittaa Richard Müller.

TS/ Turun Sanomat Seppo Lehdon ja Sauli Niinistön Nato-linjoilla

Suomettuminen on maamme aktiivipoliitikkojen suhteen edelleen oikeutettu käsite
Richard Müllerin aliokirjoitus: Natoon liittyminen vastaa Suomen turvallisuusintressejä


Suomen presidentinvaalikampanjan ja siinä käydyn keskustelun seuraaminen Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta on ollut masentava kokemus.

On ikään kuin mikään ei olisi muuttunut sitten Neuvostoliiton aikojen. Maailma ja erityisesti Eurooppa on muuttunut, vaan ei Suomi. Kirjaimellisesti täysin mitään sanomattomassa keskustelussa tarjotaan edelleen Suomen kansalaisille lauseita ilman sisältöä, peitesanontoja, yleistyksiä, räikeitä virheellisyyksiä, vääristyksiä, ja runsaasti valheellisuuksia.

Nyt ei ole niin, etteikö Suomen turvallisuuteen keskeisesti liittyvistä kysymyksistä olisi tehty selkoa julkisuudessa. Siitä ovat asiantuntevasti kirjoittaneet ja puhuneet lukuisat keskeisissä tehtävissä toimivat kansalaiset, ammatti-ihmiset, kansainvälisesti arvostetuimmat ulkopoliittiset asiantuntijamme, teollisuuden ja liike-elämän edustajat, näitä kysymyksiä niin ikään ammatikseen seuraavat journalistit ja kommentaattorit - mutta eivät vaan meidän poliitikkomme, tai ne jotka perustuslain ja hallitusmuodon mukaan ovat näistä kysymyksistä päävastuulliset.

On kuin tästä olisi olemassa eräänlainen poliitikkojen nomenklatuura. Eräänlainen liturgia, joka kieltää asioista puhumisen niiden oikealla nimellä. Ne jotka täysin tahtovat kieltää, että turvallisuuspolitiikkaa enää on olemassa ja ne, jotka välttävät tästä puhumista "koska asiasta ei voida käydä hedelmällistä keskustelua", ovat paitsi täysin väärässä, myös vastuussa siitä, että Suomen äänestäjiä tässä kysymyksessä tietoisesti johdetaan harhaan.

On lähes mahdotonta löytää toista esimerkkiä eurooppalaisesta - tai muusta - maasta, jossa poliitikkojen keskuudessa niin täydellisesti kieltäydytään keskustelemasta turvallisuuspolitiikasta, tai "niistä haasteista", joita se saattaa tarjota maallemme.

Ovatko kaikki itäisen Euroopan maat väärässä?

Kuitenkin me kaikki, akateemikosta kadunlakaisijaan, tiedämme, että kysymys on Venäjästä, Suomen itäisestä naapurista. Ei tämä ole Venäjän "panettelemista". Venäläiset tietävät paremmin kuin kukaan muu, miten he eri vaiheissa ovat suhtautuneet pieneen läntiseen naapuriinsa. Heillä on ollut omat motiivinsa. Eivätkä he sitä punastele. Venäläiset ovat realisteja.

Suomi kieltäytyi ilmaisemasta omia turvallisuuspoliittisia huoliaan Neuvostoliiton painostuksen aikakautena. Ja Suomen poliitikot tekevät sitä edelleen Vladimir Putinin Venäjän aikana. "Suomettuminen" on maamme aktiivipoliitikkojen suhteen edelleen oikeutettu käsite. Sitä on mahdotonta kieltää. Sen on sattuvasti vahvistanut eräs presidenttidebatin osallistuja lausunnollaan, että "suhteita Venäjään ei kannata uhrata Nato-hakemukseen".

Kysymys Suomen turvallisuuspolitiikasta on, paitsi Venäjästä, kysymys myös Natosta. Kautta vuosien Suomen äänestäjille on onnistuttu syöttämään käsitystä siitä, että Nato on aggressiivinen, imperialistinen läntinen hyökkäysliitto, jonka tavoitteena on "Idän" kukistaminen. Miksi?. Koska sen tiedettiin miellyttävän Neuvostoliiton ja sen jälkeen Venäjän poliittista johtoa. Olisiko vuoden 1990 jälkeen ollut niin vaikeata, tai uhkarohkeata, todeta että Nato on, ja on ollut, lännen puolustusliitto, joka tosin on toivonut Neuvostoliiton, mutta ei suinkaan Venäjän, häviämistä ja Itä-Euroopan maiden vapauttamista - kuten mekin. Ja joka koko olemassaolonsa aikana lisäksi on noudattanut varsin varovaista "détente" politiikkaa ideologisen vastapuolensa suhteen. Naton nykyinen puumerkki on ollut Balkanin verenvuodatuksen lopettaminen ja rauhan rakentaminen tälle alueelle.

Mitä tarkoittavat lausunnot "JOS" Nato muuttuu aidoksi rauhaa ja turvallisuutta edistäväksi järjestöksi"? Kuvitteleeko kukaan vakavissaan, että Euroopan muut demokratiat jotka ovat Naton jäseniä, suostuisivat olemaan sitä jostain muusta syystä? Ja ovatko kaikki ne entiset itäisen Euroopan maat, Puola, Unkari ja muut olleet Suomen poliitikkojen mielestä täysin väärässä ja harhaanjohdettuina, kun ne ovat hakeneet Naton jäsenyyttä siltä varalta, etteivät ne enää koskaan joutuisi itäisen naapurin mahdollisen uhan alle? Onko näiden maiden arvio tulevaisuuden mahdollisesta kehityksestä ollut niin täysin metsässä, - ja vain Suomi ja sen poliittinen johto oikeassa?

Suomalaisten asenne aktiivisen mielistelevä

Mitä tarkoittavat presidenttimme väitetyt ilmaisut siitä, etta Venäjän demokraattinen prosessi edistyy, kun koko muu länsimaailma yksimielisesti on sitä mieltä, että Venäjän kehitys kulkee vakavasti päinvastaiseen suuntaan? Jokainen tietää, että Venäjä on syvällisessä muutosvaiheessa, prosessissa joka ilmeisesti tulee jatkumaan vielä pitkään. Lopullinen tulos voi olla positiivinen, mutta se voi myös olla negatiivinen.

Putinin valtapoliittinen keskitys voi vielä jatkua vuosia, ehkä vuosikymmeniä. Venäjä on joka tapauksessa nousussa oleva suurvalta, jonka taloudelliset ja muut voimavarat antavat sille poikkeuksellisen suuria vaikutusmahdollisuuksia. Sen kehitys epädemokraattiseen suuntaan ei turvallisuuspoliittiselta kannalta voi olla yhdentekevää sen enempää Suomelle kuin muulle Euroopalle.

Venäjä kasvattaa aktiivisesti voimapoliittista asemaansa Ukrainan, Valko-Venäjän, Kirgistanin, Uzbekistanin ja muun Kaukasian suhteen. Suurvallan kannalta se pitää sitä legitiiminä, eivätkä Suomen kaltaiset pienet demokratiat voi sille asialle mitään. Mitkään poliittiset, demonstratiiviset kannanotot niiden taholta eivät muuta sitä suuntaan tai toiseen. Siihen saattaa vaikuttaa vain yhdistyneen Euroopan voimakas ja selvä kannanotto. Mutta tästä ei suinkaan ole kysymys.

Saksa, ja sen entinen liittokansleri Gerhard Schröder, voi mielistellä Venäjän nykyistä kehityssuuntaa. Kuitenkaan se ei vaikuta Saksan asemaan, yhtä vähän kuin Naton, koska presidentti Putin tietää mitä Saksa ja Nato - ja niiden poliittinen ominaispaino - ovat.

Siina on varsin vähän sijaa väärinkäsityksille. Asia on varsin toisenlainen, kun Suomen johtavat poliittiset piirit omaksuvat joko vaikenevan tai aktiivisen mielistelevän asenteen tilanteessa, jossa ne voisivat ilmaista moderaatin, mutta samalla asiallisen näkemyksensä Suomen turvallisuuspoliittisesta asemasta ja sen tarpeista, tilanteessa joka liittyy Suomen sisäisiin vaaleihin.

Suomen johto suhtautuu liturgiaan vakavasti


Väitteet, tai kuvitelmat "Venäjän legitiimien huolenaiheiden laiminlyömisestä, "Venäjän tunteiden loukkaamisesta", " henkilökohtaisten hyvien suhteiden vaarantamisesta", "naapurin turhasta ärsyttämisestä","provokaatiosta Venäjää vastaan" ynnä muut ovat tässä yhteydessä, ja kun on kysymys Suomen kaltaisesta pienestä, demokraattisesta ja mallikelpoisesta naapurimaasta, täydellistä - ja edesvastuutonta - hölynpölyä. Tämä on pelkkää litaniaa, jota Venäjän johtavat piirit jatkuvasti syöttävät yksinomaan sen johdosta, että Suomen johto ilmeisesti edelleen itse suhtautuu siihen vakavasti.

Suomen poliittisen johdon osalta se perustuu uskomattoman naiviin uskoon siitä, etta näin Venäjään ja sen kulloisiinkin johtajiin on luotu pysyvät erikoissuhteet, joiden perusteella Suomen turvallisuus on taattu siitä riippumatta mitä muualla maailmassa, tai Euroopassa, tapahtuu

Vastaavasti uskotaan, että jos Suomi turvallisuussyistä päättää liittyä Natoon, on se pysyvästi menettänyt hyvät naapurisuhteensa Venäjään. Tämä on uskomattoman lyhytnäköinen olettamus. Jos kenenkään, niin uskoisi Suomen, kokemustensa perusteella täysin sisäistäneen historiallisen totuuden siitä, että valtioilla - ja erityisesti suurvalloilla - ei ole sen enempää sympatioita kuin ystävyyttäkään. Niillä on vain "oikeutettuja" intressejä.

Henkilökohtaisilla ja erikoissuhteilla vähän merkitystä

Venäjän poliittinen johto, nyt kuten aikaisemminkin, määrittelee omista lähtökohdistaan Venäjän intressit ja tavoitteet suhteissaan Suomeen, kuten muuhunkin maailmaan. Siihen eivät vaikuta mitkään "henkilökohtaiset tai muut erikoissuhteet" - ellei asianomaisen maan politiikka samalla selvästi edistä Venäjän määrittelemiä intressejä.

Tästä on lukuisia ajankohtaisia esimerkkejä

On epätodennäköistä, että Venäjän nykypoliittinen johto nykyisessä kansainvälisessä tilanteessa katsoo edelleen elintärkeiden intressiensä vaativan, että Suomi hyvien suhteiden ylläpitämiseksi luopuu oman turvallisuutensa varmistamisesta keinoin joita se itse pitää tarpeellisena ja kohtuullisena. Jos se väittää toisin, se on fiktio, jota Venäjä ylläpitää niin kauan kuin sen läntinen naapuri itse sen hyväksyy.

Normaalit, hyvät naapuruussuhteet, aktiivinen teknologinen ja taloudellinen yhteistyö, yhteiset ympäristön puhdistamista ja teollisuuden kehittämistä koskevat regionaaliset ja bilateraaliset projektit ym. ovat ne tekijät, joiden pohjalta nyky-Venäjä määrittelee suhteensa Suomeen.

Liittymällä Natoon Suomi liittyisi Euroopan yhteiseen turvallisuusjärjestelmään, jonka ainoana tavoitteena on rauhan ja turvallisuuden edistäminen ensi kädessä Euroopassa ja mahdollisuuksien mukaan muualla. Suomen ulkoministeri on oikeassa kun hän on todennut, ettei Euroopan unionin itsenäinen puolustus ole aloite, joka liikkuu mihinkään. Se ei ole realistinen aloite niin kauan kuin Nato, joka täyttää tehtävän Euroopan ainoana, toimivana ja resurssit omaavana eurooppalaisena turvallisuusjärjestelmänä, on olemassa.

Kirjoittaja on entinen Suomen Yhdysvaltain-suurlähettiläs, joka työskentelee edelleen Washingtonissa.

RICHARD MÜLLER

http://www.turunsanomat.fi/verkkolehti/?ts=1,4:8:0:0,4:8:1:1:2006-01-04,4:350054,1:0:0:0:0:

Julkaistu 4.1.2006 3:05:33 Turun Sanomissa
--------------------------------------

-------------------------------------------------
Profiilikuva>
Presidentin uudenvuodenpuhe 2006
Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen, sekä neekereiden ja somalien pikaista kotiuttamista kotimaihinsa loisimasta keskuudestamme, kuten ryssät nyt ovat tehneet jo vuodesta 1944
Tarkastele profiilia
---------------------------------------------------------------------------------------------

6 comments:

lacroixgammee said...

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2006


Mustalais- ja somaliasiaa kansakunnallemme

Ehdotan 1/2006 Alibin mustalaiselle vapaudenristiä somalitorjunnastaan

Oli joutunut somalilauman päällekarkauksen uhriksi ja kerinnyt tuikkaamaan useampaan.

Tämä viaton mustalainen joutui vankilaan ja somalit pääsivät pienemmällä, vaikka olivat joukolla käyneet päälle.

Erikoista ... oikeuslaitos siis polkee myös mustalaisten oikeuksia muiden suomalaisperäisten kanssa jos vastapuolena somalit

Seppo Lehto

Suursuomalaisuudesta hyve jokaiselle suomalaiselle ja puoliryssällekin, olkaamme vaihteeksi toiseenkin suuntaan "imperialisteja" ;) ihan vain tasapuolisuuden vuoksi said...

Seppo Lehto on ilmeinen kansakunnan omantunnon ääni kansakuntamme vierasperäistämistä vastaan

http://www.blogger.com/profile/11888419

Turku Suomen Joutsenen luona 2.8.2005 Vladimir Putinin ja aluemiehitystemme vastainen mielenosoitus http://www.kavkaz.fi/laulukielto.wav todistaa poliisien mielenosoituksen laittoman rajoittamisen laulukiellolla Seppo Lehdolle ja muille paikalla olijoille, mitä tehostettiin säilöönvienti- ja sakkouhkauksilla.

Asiasta voidaan tarvittaessa haastaa paikalla olleet mielenosoittajat. Joten syyttäjä Esa Aho, eduskunnan oikeusasiamies, jne. olkaa hyvä ja toimikaa, niin ettei vastaava enää toistu.

http://www.kavkaz.fi/laulukielto.wav tutkintapyyntöämme tehostamaan - Vaadimme vielä perusoikeuksiemme kunnioittamista ja korvauksia perusoikeuksien loukkaamisesta vastuulliselle Supon ja paikalla olleiden poliisien laulukiellon takia

Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi kuvaraportti vuonna 2005 järjestetyistä mielenosoituksista, sekä keskustelupalsta, mille voi heittää kommentteja.

Lahti, Turku, Tampere - Poliisivaltio on totta, missä nuollaan ja nöyristellään miehittäjä-Ryssää ja vierasperäisiä keskuuteemme tulleita valehtelijoita, toisin kuin suojeluskuntain aikaan toimittiin.
.................
Olen tämän blogin kautta välittänyt oheisen tutkinnanjatkamispyynnön Esa Aholle seuraavasti:

Vaadin asiassa tutkinnan jatkamista ja vastuullisille rangaistusta. Supon tarkastajaa ei pidä suojella perusoikeuksien loukkamisensa takia

Seppo Lehto
e-mail: s_lehto@yahoo.com

PS: http://www.exulanten.com/murder.html Ryssän sotarikoksia saksalaisia vastaan

Vappuneekeri kaikkien aikojen pomppija said...

Olen sitä mieltä että Anja Aulomaalla on ämpärivittu jopa neekerin aisalle. Tamperelainen kihlakunnansyyttäjä Jouko Nurminen taas on oiva pygmi ja meille neekereille oikea namipala

"Se on sillä lailla että jollen heti saa suomalaista pillua Keskustorilla kun sormiani napsautan, niin alan huutamaan rasismia"

Katso ko. blogista kuvaa

Tulee meinaan niin maan perkeleen hyppivä neeekerinpenis vittuusi kuin olla ja voi

Olisiko syytä reagoida näihin neekereihin?

http://www.blogger.com/profile/23407699 tämä lienee faktaa Tampereella

Suojelupoliisi varoittaa miehittäjä-Ryssästä said...

Internetin välimuistista tänne iloksenne:

Oikeusturvan kannalta kestämätöntä jos/kun vierasperäisiä suositaan missään viranomaispäätöksissä

Seppo Lehto
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere
e-mail: seppo_lehto@yahoo.com 11.5.2005

Arvon maan ylimmät laillisuusvalvojat
valtakunnansyyttäjät ja eduskunnanoikeusasiamiehet

Vaadin puolueetonta esitutkinnan johtoa, syyteharkintaa ja Euroopan ihmisoikeussopimusten mukaista puolueetonta oikeudenkäyntiä, ilman vierasperäisen suosintaa miltään osin

Eero Kallion mainitsema 29.4.05 Ulf Reimersin asianosaisselvityksen eduskunnanoikeusasiamiehelle ja valtakunnansyyttäjälle, josta tilaus asianomaiselle (Seppo Lehto) + tutkintapyyntö syyttäjä Ulf Reimersiä koskien

Vaadin: Tilaus teiltä todisteeksi Ulf Reimersin asiaomaislausumista

Ulf Reimersin asianosaisselvityksen tilaus asianomaiselle (Seppo Lehto), jotta voin tarkistaa onko vastaavaa panettelua liikenteessä kuin 21.3.2005 jolloin harhautti käräjäoikeuden tuomari Aulomaata vaarantamaan terveyttäni norsunluurannikkolaisen neekeri Sylvain Kipren aiheettoman neekeröinnin vuoksi.

Tutkintapyyntö Ulf Reimersiä koskien

Haluaisin Valtakunnansyyttäjäviraston lisäksi tutkivan Ulf Reimersin syyttämättäjättämispäätöksen oikeudellisen pohjan eli viimeisimmän valmistuneen esitutkintapöytäkirjan syyttämättäjättämispäätöksessä mainitusta "väärästä ilmiannosta" ja ko. päätöksessä mainitsemattomista muista mainitsemistani epäilyistä ja tutkintapyynnöistä kuten kunniani loukkaamisesta, edesmenneen äitini häpäisemisestä, tappouhkauiluista jne: ( Sylvain Kipre: I fuck you, I fuck your mother, then I kill you! Nobody does not care, not even police!" ) Jos minä olisin pitänyt moista neekeröintiä ja huutamista useissa eri paikoissa, ymmärtäisin, että minua jostakin syytettäisiin.

Ihmettelen tätä vierasperäisen (asiomistajan visuaalinen näkemys ) neekeri Sylvain Kipren rikosten suosintaa ja niistä vaikenemista.

Voidaanko yhtyä epäilyihin puolueellisuudesta syyttämispäätöstä tehdessään?

Viite Eero Kallion kirje Dnro 1188/4/05
( tullut 10.5.05 )

23.5.2005 klo 13 kunnianloukkaus Sylvain Kipre - asiassa on käräjät, joiden oikeusperusta on ollut syyteharkintaa myöden erittäin puolueellista.

Syyttäjänä Ulf Reimers, joka ei tiedä onko syyttäjänä, todistajana vai asianomistajana. Onko hän kelvollinen toimeensa? ( Hänet on mm. nimetty Sylvain Kipren todistajaksi lähestymiskieltohaasteeseen )

Tuomarina ennakkoasenteellista syyttäjä Ulf Reimersiä kuullut Anja Aulomaa, joka vaaransi samoin terveyttäni määräämällä 2 eri poliisipartion hakuyritykstä: kummatkin vierailut kestivät puolisen tuntia maanantainan 21.3.2005 kello 15 ja uusipoliisimaijahakuyritys 16:45-17:15.

Lisäksi olisi huomioitava 18.4.2005 päivämäärällä
tullut ilmoitus Eduskunnan oikeusasiamieheltä, koskien
syyttäjä Ulf Reimersiä ja tuomari Anja Aulomaata
koskien tuottamuksellisia virkarikosepäilyistäni heitä
kohtaan 21.3.2005 (Sirpa Salmisen allekirjoittama )
Asian diaarinumero on 1188 valmistelija Eero Kallio.

Ovatko ko. tahot tietoisia nostavamasti
tutkintapyynnöstä? Jos ovat niin olisi syytä saattaa
varmaan myös syyteharkinta uusiksi nyt hylätyn
tutkintapyyntöni osalta myös S. Kipreä kohtaan, koska
päättämässä on ollut sellainen jota kohtaan olen
tehnyt tutkintapyynnön?

Oheinen esitutkintapöytäkirja todisteeksi tilaus 11.5.2005 TAMPEREEN POLIISILAITOKSELLE:

Viite: Päätös syyttämättäjättämisestä 05/467
21.4.2005 Asianumero R 05 /1264

KYSYMYS:

Ihmettelen miksi omassa asiassaan ei ko. esitutkintapöytäkirjaa ei postita myös esitutkinnan valmistuttua kyseisille tahoille automaattisesti? ... vaan sitä pitää erikseen tilata.

Viite / liite:

Virkarikostutkintäpyyntö maamme laillisuusvalvojille 25.4.2005

Seppo Lehto
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere

Pyydän kaikkia lähestymiäni tahoja olemaan yhteistyössä keskenään ja tarkistamaan kenelle tämän asian käsittely viime kädessä kuuluu puoleettoman käsittelyn varmistamiseksi, kiitos

Tutkintapyyntö Ulf Reimersin puolueellisuudesta syyttäjänä ja mahdollisista virkarikoksista 25.4.2005 maamme ylimmille laillisuusvalvojille Valtakunnansyyttäjästä Oikeuskansleriin, eduskunnan oikeusasiamieheen ja oikeusministeriöön. Mielestäni minun kohdallani ei ole noudatettu puolueetonta esitutkintaa ja syyttämistoimintaa, vaan erittäin tuottamuksellista virkarikoksiksi epäiltävää toimintaa

Tamperalaiselta syyttäjä Ulf Reimersiltä on tullut kirje 25.4.2005, jossa norsunluurannikkolainen Kipre Sylvain Aritide jälleen todettu jättää syyttämättä perättömistä ilmiannoistaan Seppo Lehtoa kohtaan. Hänellä olisi pitänyt olla tiedossaan, että olen häntä kohtaan jättänyt oheisen tuottamuksellisesta virkarikoksesta epäilyn, silti hän samaan aikaan on ns. minuun kohdistuvien oikeusintressien päättäjänä. Mielestäni nyt on virkalakeja rikottu sillä kuinka voi samaan aikaan olla syyttäjänä, rikoksesta epäiltynä ja asianomistajana?.

Ulf Reimersin ratkaisuissa olennaista on, että Sylvain Kipren sana painaa, toisin kuin Seppo Lehdon tai todistajien, eikä lähestymiskielto-oikeudenpäätös, missä puolestani useita todistajia, jolla sain ko. suojaa Sylvain Kipren tappouhkauksia vastaan syksyllä 2004.

Päätös 05/467 21.4.2005 Asianumero: R 05/1264
Saanette päätösensä tuolla diaarilla?
Syyttämättä jätetty Kipre Sylvain Aristide
Asianomistaja: Seppo Lehto

Tämän asian vien viimekädessä Euroopan ihmisoikeusistuinta myöden jollei ala samat lait koskemaan myös syyttäjä Ulf Reimersiä, Sylvain Kipreä, kuin Seppo Lehtoakin

Jätin tänään asianajaja Pauli Kiviharjulle viestin vastaajalleen ja nyt tällä samalla e-maililla teille kaikille yhteisesti:

Kuinka on mahdollista, että virkarikoksesta epäiltynä oleva syyttäjä Ulf Reimers voi omassa asiassaan / asianomistajaksi itsensä tuntiessaan olla päätöksen tekijänä mikä koskee pahanolonsa toista osapuolta?

Ohessa aiemmin ylimmille lainvalvojille 14.3.2005 jättämäni virkarikostutkintapyyntö 21.3.2005 käräjäoikeuden noutomääräyksen perusteella koskien niin tuomaria, kuin syyttäjä Ulf Reimersiä.


Ystävällisesti ylimpien lainvalvojien puoleen kääntyen ilmiselvästi Euroopan ja Suomen lakien vastaisissa syyttämättäjättämisratkaisuissa ja siinä asetelmassa, jossa rikoksesta epäilty voi toimia syyttäjänä omassa asiassaan kuten Ulf Reimers.

Seppo Lehto


PS: Pauli Kiviharjun jätän pois todistamasta 21.3.05 Tampereen käräjäoikeuden tapahtumista sillä sieltä lienee jo riittävästi todistajia muutenkin.

Isänmaan Asiaa http://www.kavkaz.fi sivuilla

Ihmisoikeudet aidosti ilman pedofiilikulttien sairaita väitteitä ja vääriä uskontosuojia kunnioittamatta. Jeesus ei ollut pefofiili eikä sotarikollinen kuten Muhammed said...

Eurooppalainen ihmisoikeusnäkökulma aluepalautuksiimme vuosisatojenkin takaa

Katsokaa ihmisoikeuksien nimessä Ruotsin ja Ryssän asemaa kartasta 28.10.2006 päiväyksen kohdalta http://mielenosoitus.blogspot.com blogista

Hei huomaatteko:) Missä on Ruotsi, missä on Ryssä?

Oltiin puolustusliitto Naton jäseniä tai: Kansojen itsemääräämisoikeus ja ihmisoikeudet koskevat myös suomalaisia kansana ja Suomen valtiollista itsemääräämisoikeutta

Ei ole olemassa mitään erityistä "Venäjän oikeutta" rikkoa niitä stalinistisesti, ei aiemmin, eikä nykyhetkessä, hyväksyen alueellista miehitystämme Barentsinmeren maakaasu- ja öljykentillämme, Kalastajasaarennossa, Petsamossa, Sallassa, Kuusamossa, Paanajärvellä, Karjalassa, Laatokalla, eikä Suomenlahden saarillamme.

Kosovo-case Naton ja EU:n huoltomandaattina, kansainvälinen oikeus, sekä kansojen itsemääräämisoikeus unohtuu kun kyse suomalaisten oikeuksista suomalaisten historiallisilla ikimuistoisilla alueilla

Historiallisen Itä-Karjalan ja Inkerin "oikeus kuulua ns. Venäjään eli Moskovan ruhtinaskuntaan" lähempään tarkasteluun

Mikäli historiallisen Kuolan, Itä-Karjalan, Inkerin suomalaisalueiden tyhjennys alkuperäväestöstä ja saamelaisten, suomalaisten, vatjalaisten, inkeriläisten kansanmurha olisi tapahtunut 1990-luvulla, eikä 1920-luvulla ja sen jälkeen, niin ko. operaatioon oltaisiin tartuttu Naton ja EU:n toimin kuten Kosovossa, Bosnia-Hertzegovinassa.

Silvotussa tynkä-Suomessa on kummeksuttavan paljon suomalaisia, jotka hyväksyvät ja ymmärtävät miehittäjä-Ryssän entisiä ja nykyisiä sotarikoksia ihmisyyttä ja ihmisoikeuksia vastaan.
Jos ja kun joku tai jotkin suomalaiset oikeuksiamme pyrkivät säilyttämään ja niistä muistuttamaan, niin valtion rakkikoirat ja ns. "puolueeton media" ( lue: kotiryssäläisten KGB-/FSB-soluttama ) tarttuu oitis yksipuolisen leimauskampanjan elkein aiheeseen yrittäen saada poliittisen tässä tapauksessa Seppo Lehdon vastaiseen vainoon ja syrjintään mielivaltaisesti pääministeri Matti Vanhasen ja presidentti Tarja Halosen mukamas "Nettitörkyyn puuttumiseksi". Tässäkö Nelosen uutisten 29.9.2006 mukaiseti lepää uskottavasti ja luotettavasti valtiotamme johtavien pääasiallinen huoli? Ei siis ihmisoikeuksissa, eikä laittoman miehityksen lopettamisessa tmv:ssa?

Nelosen TV- ja nettiuutisten http://www.nelonen.fi/uutiset/arkisto_uutinen.asp?d=1135221975229 29.9.2006 mukainen

"Tamperelainen yksityishenkilö" Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi Tampere

PS: Nelosen TV-uutisten mainostama Isänmaallinen Patrioottiradio näyttää nykyään toimivan Kiinan kansantasavallan suojissa: http://free.ipdz.com/patriootti/ kun länsimainen lehdistön- ja ilmaisunvapaus näyttää toimivan huonosti

Pysäyttäkää sota hyökkäämällä said...

--------------------------
Itsenäisyyspäivän 6.12.2006 sanomaa silvotun tynkä-Suomen kansalle

Perkele totuus ei ole koskaan huumoria, paitsi silloin kun se on niin totta ettei sitä voida hyväksyä muuna kuin huumorina, jottei tunnustaudu vahingossa tyhmäksi

Otanpa tästä näytteeksi netistä itsenäisyyspäivän vittuiluja ryssäläisille luteillemme eduskunnassa:

Ihmissuhteisiin kuten valtioiden välisiinkin suhteisiin aitoutta teeskentelyn sijaa arvon kansanedustajat ja valtioneuvoston jäsenet http://eduskunta.blogspot.com - http://valtioneuvosto.blogspot.com

Miehittämätön Suomi-neito http://www.kavkaz.fi Eläköön itsenäinen Suomi-neito!

Barentsinmeren maakaasu- ja öljykentät kansankuntamme varallisuudeksi Petsamon palautuksen myötä siinä kuin Laatokan vesivoima ja Karjalan metsät ilman turhia ryssämaksuja.

Miehittäjä-Ryssän edustajansa Vladimir Putinin http://vladimirputini.blogspot.com kyrpä ulos Suomi-neidon perseestä Suomineitoa raiskaamasta http://sanoma-ihmiskunnalle.blogspot.com Suomen alueiden halki vedettävää miehittäjä-Ryssän maakaasuputkea kohtaan.

http://seppo-lehto.blogspot.com
Seppo Lehto Tampere http://www.kavkaz.fi/ru jotta ryssätkin ymmärtää mistä on kyse

PS: Sananvapaus kunniaan http://sananvapaudesta.blogspot.com Silmien välliin ryssää juu - laulun tahdissa kritiikkiä neekeri-sanalla pelleilyn takia.

Olen havainnut että myös meidän kunnia-arvoisilla kansanedustajillamme on heidän toimintaansa ivaavia satiirisia nettisivuja, jotka kaipaisivat hieman terävöittämistä myös comment-osioihinsa joten antakaamme palautetta julkisiin nettisivuihinsa itsenäisyyspäivän kunniaksi mm:

http://leena-rauhala.blogspot.com Leena Rauhala sopii ihmetellä elääkö tämä http://www.blogger.com/profile/33866193 rouva pyhällä hengellä vai äärettömällä tyhmyydellä kuten viimeisimmät uutiset kertovat kd:n ja persujen kannoista sakkovankeuteen:
http://kristillisdemokraatit.blogspot.com/2006/12/kristillisdemokraatit-perussuomalaiset.html

http://minna-sirno.blogspot.com Minna Sirnö neekerien ja somalien edustaja? Ovatko äänestäjänsä Somaliassa ja mustassa Afrikassa http://www.blogger.com/profile/33868118 ?

http://paavo-lipponen.blogspot.com
Eduskunnan puhemies Paavo Lipponen miehittäjä-Ryssän uskollinen koira ja rahoittaja http://www.blogger.com/profile/32210050 oksennammeko yhdessä?

http://jaakkolaakso.blogspot.com Jaakko Laakso kansakuntaamme kusettava ryssäkoira http://www.blogger.com/profile/19995944

http://totuushalosesta.blogspot.com Tarja Halosen http://www.blogger.com/profile/13974931 strutsiolemus ei iske, pää piiloon ongelmilta oli sitten kysymys miehittäjä-Ryssästä tai maahanmuutosta

http://paivi-rasanen.blogspot.com Päivi Räsäsen hallelujaa sivut http://www.blogger.com/profile/33871555

http://bjarnekallis.blogspot.com Bjarne Kallis hölmöjen hölmö ja hevosiinsekaantuva ryssäkoira http://www.blogger.com/profile/15973607 jopa på svenska

http://timosoini.blogspot.com Kateellisten perseensutien johtaja Timo Soinin hauskuttelua: http://www.blogger.com/profile/13618204

http://matti-vanhanen.blogspot.com eli http://www.blogger.com/profile/32120809 Matti Vanhasen hassut sivut

http://kristillisdemokraatit.blogspot.com KD:n sosiaalipornoa eli lapsilta kiellettyä http://www.blogger.com/profile/15970947

http://sosiaalidemokraatit.blogspot.com/ eli SDP:n vanhurskaat kansakuntaamme huijaavat http://www.blogger.com/profile/15206094

http://keskusta.blogspot.com eli Keskustan K-linja pitää ja on lipsunut jopa somalilinjaksi http://www.blogger.com/profile/15203736

http://kokoomus.blogspot.com eli Kokoomuksen suojeluskunta-aate hukattu http://www.blogger.com/profile/15206518

http://kimmo-sasi.blogspot.com eli Kimmo Sasi Ryssää pelkäävä sodanpelkoinen koominen hahmo http://www.blogger.com/profile/32289164

Wikipedian sensoreillakin mm. Samuli Saarelmalla http://samulisaarelma.blogspot.com/ on näköjään kuvaavat sivustot http://www.blogger.com/profile/14459657

Kiitoksia kunkin puolueen satiirikoille puoluepamppujensa muistamisesta ko. blogien kautta. Vai olenko väärässä? Ovatko blogit ko. tahojejen itsensä ylläpitämiä?

Joka tapauksessa olisi hyvä että arvon ryssäläiset kansanedustajamme omissa tai toisten blogeissa ottaisivat kantaa http://eduskuntavaalit.blogspot.com ottaisivat eduskuntavaalien alla edes comment-osioiden kautta maahanmuuttoon, neekereihin ja somaleihin kuten Suomen Sisun palstalla:

http://www.network54.com/Forum/171225/message/1165397443/Suomi+tarvitsee+lis%E4%E4+maahanmuuttajia+-+miksi-

Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia - miksi?

December 6 2006 at 11:30 AM Nuijamies (Login Nuijamies)

Valtamedian keskustelu maahanmuutosta on surullisen yksipuolista. Lähes poikkeuksetta artikkelien viestinä on, että Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia. Missään artikkelissa ei vaivauduta selittämään, että mihin kirjoittaja näitä maahanmuuttajia tarvitsee?

Kertaakaan en ole nähnyt, että artikkeleissa käsiteltäisiin seuraavia asioita:

1. Suomalainen perhepolitiikka vs. maahanmuutto
Miten korkeat asuntojen hinnat vaikeuttavat suomalaisia nuoria hankkimasta lapsia ja miten tuota lapsettomuutta korvataan maahanmuutolla. Henkilökohtaisesti olen kovin harmistunut siitä, että joudun tekemään vuosia töitä ja maksamaan veroja saadakseni lapsiperheelle sopivan asunnon samalla, kun valtio ottaa lisää maahanmuuttajia korvaamaan vielä syntymättömät lapseni ja samalla kun maksan maahanmuuton.

2. Teollinenyhteiskunta, palveluyhteiskunta ja tietoyhteiskunta
Lienee melko yleisesti hyväksytty, että Suomi on kehittynyt maatalousyhteiskunnasta teolliseksi yhteiskunnaksi ja tällä hetkellä elämme palvelu- ja tietoyhteiskunnan murrosvaiheessa.

Laajamittainen teollinen valmistus poistuu halpatuotantomaihin ja tuotanto on enemmän ihmisten välisen sosiaalisen kommunikaation ja korkean teknologian mahdollisuuksien varassa. Tällaisessa yhteiskunnassa hyvät kommunikaatiotaidot ja hyvä koulutus ovat menestymisen edellytykset.

Nämä edellytykset puuttuvat valtaosalta maahanmuuttajista. Heidän kielitaitonsa on surkeaa, he eivät ymmärrä kulttuuria joka olennaisesti liittyy yksilöidenkin väliseen viestintään ja erittäin harvoilla heistä on riittävää koulutusta. Jotta he voisivat olla tuottavia yksilöitä informaatioyhteiskunnassa on heidän oltava sekä koulutettuja että kielitaitoisia. Kokemukset muualta maailmasta osoittavat, että tähän menee kolme siirtolaissukupolvea eli 60-100 vuotta. Kallista, tehotonta ja tarpeetonta - tuossa ajassa Suomen väkiluku saadaan nousuun, jos poliittista tahtoa vain löytyy. Poliittista tahtoa ei tunnu löytyvän, joten onko olemassa todellista tarvetta?

3. Eräänä argumenttina maahanmuutolle esitetty, että suomalaiset nuoret ylikouluttautuvat ja eivät halua tehdä suorittavaa työtä. Väite on väärä. On totta, että suomalaiset nuoret ovat paremmin kouluttautuneita kuin koskaan. Ylioppilaiden osuus ikäluokasta on suurempi kuin aikaisempina vuosikymmeninä ja korkeakouluhin hakeudutaan aktiivisesti. Silti merkittävä osa ikäluokasta ei kouluttaudu ja heidän pelätään jopa syrjäytyvän. Tämä ääripäiden korostuminen on normaalia yhteiskunnan kehittymistä, mutta on harhaan johtavaa tarkastella kehitystä pelkän koulutustaustan kautta.

Toisin sanoen meillä kyllä löytyy työvoimareserviä myös suorittavaan työhön. Todellinen haaste on kysynnän ja tarjonnan saattaminen yhteen ja yhdistymisen edellytysten helpottaminen esim. oppisopimusten tms. kautta. Maahanmuuttajiin kyllä kiinnitetään huomioita ja suomalaisten nuorten syrjäytymisuhasta tulee totta.

Kapitalismissa, jota Suomikin pyrkii omalla tavallaan toteuttamaan, kysynnän ja tarjonnan suhteen muutos ohjaa kykeneviä yksilöitä sinne missä työstä maksetaan kunnon korvaus. Jos tietylle tuottavalla työlle ei ole kysyntää miksi sille pitäisi olla tarjontaa?

Tämä kaikki jää kuitenkin valtamediassa käsittelemättä, koska siitä ei saa poliittisen korrektiuden aikana puhua ilman, että täytyy pelätä rasismin leimakirvestä. Seuraukset ovat katastrofaaliset: suomalaisia jää syntymättä, syrjäytymisuhassa olevat syrjäytyvät ja Isänmaa myydään perusteetta!!

Mitä sitten pitäisi tehdä, ketä äänestää, miten voin vaikuttaa? Ilman tätä keskustelua mediassa en edes tiedä. Demokraattisessa yhteiskunnassa ensimmäiseksi pitäisi kai äänestää sellaista ehdokasta joka on huolissaan samoista asioista. Sellaista ei ole, kun maan äärioikeistolaisimman puolueen Perussuomalaisten puheenjohtajakin arvelee Suomen tarvitsevan 150 000 maahanmuuttajaa. Muista puolueista puhumattakaan. Mitä historiassa on tavattu tehdä, kun heimosi ja kansasi alueelle on alkanut tulla vierasta väkeä? Sodittu ja voitettu tai hävitty, sulauduttu ja kadottu - kumman sinä hyvä sinnikäs lukijani valitset!?!

Itsenäisyyspäivän aattona 2006

"Nuijamies" ( Onko sama kuin netissä oleva blogi http://nuijamies.blogspot.com )